AKSARAY / GÜLAĞAÇ - Gülağaç Anaokulu

Gülağaç Anaokulu

MEYDAN MAH. ÖZGÜR SK. GULAGAC ANA OKULU NO: 20 GÜLAĞAÇ / AKSARAY
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz,aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan,sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir.Standartları yakalama yolunda demokratik ,katılımcı,çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm imkanlarını okul toplumuna sunan,eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren,bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir. Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz,aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan,sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir.Standartları yakalama yolunda demokratik ,katılımcı,çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm imkanlarını okul toplumuna sunan,eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren,bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Öğretim Şekli :yarım gün
09.00/ 14.00
Ulaşım
Ulaşım İlçe Merkezinden Gün İçerisinde yarım saate bir İl merkezine servislerle sağlanmaktadır.
Meydan Mahallesi Özgür Sokak No:20 Gülağaç/AKSARAY
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe merkezindedir. Aksaray Merkeze olan uzaklığı 38 Km. Nevşehir Merkeze 47 Km.