AKSARAY / GÜLAĞAÇ - Gülağaç Anaokulu

Ara

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Okul Müdürü Cennet ÖZTÜRK tarafından velilerimizle yüz yüze bilgilendirme toplantısı yapılmış olup;  ailelerin çocukları ile yapacakları etkinliklerde, öğretmenleri sınıf içerisinde gözlem yapmaları sağlanmıştır.

Ara

"10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü" olması nedeniyle okulumuzda  Demokratik bir seçim gerçekleştirilmiiştir.

Ekm

Okulumuzca aile katılımı etkinliği ile çocuklarımızla kışa hazırlık yaptıp turşu kurduk

Ekm

Kaymakamımız Sayın İbrahim Cem DEVECİ'nin talimatıyla  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa SONGÜR önderliğinde , İlçe Jandarma Komutanlığı , İlçe Emniyet Amirliği ve Gençlik Spor ilçe Müdürlüğünce okulumuzda çeşitli etkinlikler  düzenlenmiştir.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Gününde, okulumuzda  öğrencilerimizin sağlık ve güvenliğinin en üst seviyede korunarak deprem tatbikatı yapılmıştır.

May

Okulumuzda  gül dikme etkinliği ve palyaço gösterileri  ile "Bahar Şenliği" proğramlarına start verilmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı sınıflarımızın süslenmesi ile başlamış olup; Okul Müdürümüz  Cennet ÖZTÜRK ve öğrencilerimizle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa SONGÜR Kaymakamımız Sayın İbrahim Cem DEVECİ'yi makamında ziyaret ettiler. Ardından da İlçemiz Hükümet meydanında  Okulumuz 5 Yaş gurubu A şubesinin yaptığı gösteriler ve Okulumuz ile Mehmet Akif Ersoy İlk Okulunun ortaklaşa hazırladığı program ile  ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı Çoşkuyla kutlanmıştır.

Öğrenci anneleriyle  okul kütüphanesinde kitap okuyoruz.

Okulumuz 5 Yaş B Şubesi, C Vitamini şenliği yapmıştır.

Şbt

Sayın Milli Eğitim Bakanımız Mahmut ÖZER 2021-2022 Eğitim öğretim yılında, yüz yüze ğitim ve öğretim sürecinde örgün eğitim kurumlarının ,kesintisiz haftada beş gün  eğitim ve öğretime  yüz yüze devam etmesinde yoğun çaba sarf etmelerinden dolayı yöneticileri ve öğretmenleri "Başarı Belgesi" ile ödüllendirmiştir. Okul müdürü Cennet ÖZTÜRK öğretmenlere "Başarı Belgesi" ve okulumuzdaki çalışmalarından dolayı "Teşekkür Plaketi" takdim etmiştir.

Şbt

Öğretmenlerimiz öğrencilerimize sokakta yaşayan hayvanların ihtiyaçları, hakları (yaşama, barınma, beslenme ve korunma gibi) ve onlara karşı sorumluluklarımız  olduğu hakkında bigilendirmeler yapmıştır. Çevremizin,yağan karla kaplı olması nedeniyle  hayvanlara yardımcı olmamız gerektiğini anlatılarak; hep beraber kuşlara yemlikler hazırlanıp ve içlerine yem koyularak, okulumuzda hayvanlara  karşı sorumluluğumuzun  yerine getirme mutluluğu yaşanmıştır. Çocuklarımızdaki bu mutlulukla Kar eğlencesi yapılmıştır.

Şbt

II. Döneme hazırlık amaçlı;Okul Yolumuzu ve karla kaplı bahçemizi  temizlememizde bize yardımcı olan Gülağaç belediyesine ve belediye personeli Adnan Beye teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda gelişim raporlarının dağıtılmasıyla kısa bir molaya girilmiştir. Başta her türlü emeğini esirgemeyen  öğretmenlerimize, okul aile birliği yönetimi ve velilerimize teşekkür ediyorum.

Mutlu tatiller...

Cennet ÖZTÜRK

Ara

Okulumuz öğrencileri için Gülağaç Halk Kütüphanesine ziyaret düzenlemiştir. İlk Kez Kütüphane gören öğrencilerimize kütüphane hakkında bilgi verilip, kitapları incelemeleri sağlanmış, öğrencilerimize  hikaye okunmuş ve kitap ayraçları yaptırılmıştır. Kütüphane görevlisi Gamze hanıma ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederiz.

Ara

Tutumlu olmanın öneminin kavratıldığı, yerli mallarımızın kullanımına dikkat çekildiği ve tüketimden çok üretimin vurgulandığı   "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlaması yapılmıştır.